Actueel

Burgemeester Kolff leest voor op onze school.

Burgemeester Kolff leest voor bij Achtbaan

VEENENDAAL
Burgemeester Wouter Kolff heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan Wereldkidz Achtbaan in Veenendaal. De burgervader las daar in het kader van de Nationale Voorleesdagen voor aan de kinderen van groep 1 tot 4. ,,Erg leuk om te doen, zeker op zo'n gezellige en goede school'', aldus Kolff.


Daarna mocht de burgemeester aan de kinderen van groep 3 hun letterdiploma uitreiken waardoor zij toegang krijgen tot hun eigen bibliotheek. ,,Tot slot kreeg ik een leuk auto-tijdschrift overhandigd en een peper- en zoutstel in verband met het voorgenomen huwelijk van Mariëlle en mij. Al met al een feest-ochtend.''

Burgemeester reikt diploma's uit tijdens het letterfeest op basisschool Achtbaan
      

Woensdag 25 januari was het een groot feest, tijdens de start van de nationale voorleesdagen.

De dag begon met de komst van de burgemeester die enthousiast is ontvangen.De burgemeester was al direct gezellig in gesprek met alle kinderen.

Hij nam plaats in de grote voorleesstoel in de bibliotheek en las daar voor uit "de kleine Walvis" van Benji Davies. Achter de burgemeester werd op het Digibord de afbeeldingen uit het boek vertoond, zodat alle kinderen het verhaal goed konden zien.

Na het voorlezen was er een letterspeurtocht. De burgemeester kon goed zien dat de kinderen van groep 3 het afgelopen kwartaal hard hebben gewerkt om alle letters te leren kennen. Daarom ontvingen zij een officiële, door hem gesigneerde, diploma. Waarna ze met de burgemeester op de foto gingen en officieel toegang kregen tot de schoolbibliotheek. De burgemeester complimenteerde de school met de prachtig verzorgde bibliotheek, die zeer actueel is en een grote diversiteit aan boeken heeft. Dit is mede mogelijk door de nauwe samenwerking met Bibliotheek Veenendaal.Media
  • WK lezen 5. jpg.png
  • WK lezen 4.jpg.JPG
  • WK lezen.2.jpg.png
  • WK lezen 1.jpg.png
  • WK lezen 6.jpg