Onze school

Welkom op WereldKidz Achtbaan

WereldKidz Achtbaan is een openbare basisschool in Veenendaal West met ongeveer 125 leerlingen verdeeld over 5 groepen. Betrokkenheid en welbevinden zijn onze speerpunten. Gelijkwaardigheid en respect voor elkaar vinden wij belangrijk. We willen dat elk kind, elke ouder/verzorger en medewerker zich op onze school veilig en thuis voelt. We kijken kritisch naar ons onderwijsaanbod waarin we vooral gericht zijn op de toekomst, de toekomst van onze kinderen. Vaardigheden die aansluiten bij het 21e -eeuws leren staan hierbij centraal. Voorbeelden van de ontwikkelingen zijn: bewegend leren, talentontwikkeling, eigenaarschap van kinderen, digitale geletterdheid en burgerschap. 
Ons team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers. We zijn een school waarin ouders positief zijn betrokken en waarin wij kwalitatief goed onderwijs geven. Wij bieden ruimte aan elk individu en zijn daarnaast gericht op samenwerken middels verschillende werkvormen.

In 2020 zijn we in een nieuw schoolgebouw getrokken, De Zwaluw.

Heeft u belangstelling, dan bent u van harte welkom om met de schoolleider een afspraak te maken voor een oriënterend bezoek. U kunt hiervoor mailen naar jolandapeek@wereldkidz.nl.